Ko se prvič srečaš s pristopom montessori ne veš, kje bi začela. Toliko je vsega, da se v poplavi informacij lahko izgubiš.

A ti čestitam, ker si prišla na pravo mesto, kjer boš dobila ravno prave usmeritve, da boš malo po malo začela odkrivati zaklade pristopa montessori. In to ti lahko spremeni življenje. Za vedno!!!

Knjige Marie Montessori

Za začetek ti predlagam, da prebereš kakšno knjigo Marie Montessori. Seznam knjig, ki ti jih predlagam v branje so navedene TUKAJ.

E-knjižice

V kolikor si želiš spoznati pristop montessori bolj podrobno in ga pričeti tudi bolj konkretno vključevati v vzgojo svojega otroka, te vabim, da si prebereš še kakšno mojo e-knjižico, kjer boš našla ogromno konkretnih nasvetov, kako se npr. lotiti kuhanja z otroki ali pa kako otroka odvajati od plenic.

Spletni program Dom po meri otroka

Za vse tiste, ki ste pripravljene spoznati pristop montessori še globlje in z mojim osebnim vodstvom, potem ti res toplo priporočam vpis v spletni program Dom po meri otroka. To je prvi in edini spletni program za starše v Sloveniji, ki ti lahko nudi tovrstno znanje iz udobnosti tvojega doma.

Srečanja za otroke in starše

Enkrat ali dvakrat na leto izvajam tudi srečanja za otroke in starše po pristopu montessori. Srečanja so odličen način, da se spoznaš s pristopom montessori od blizu in ugotoviš, ali ti je tak način pristopa do otroka všeč in bi ga rada vpeljala tudi v vzgojo otroka doma. Kako srečanja potekajo si lahko pogledaš TUKAJ (malčki) in TUKAJ (dojenčki).