Zadnja dva tedna sta bila pri meni zelo pestra. Odziv na odprtje trgovinice je bil nad mojimi pričakovanji, česar sem zelo vesela in, kar mi daje še večji zagon pri vodenju trgovinice. Obljubila sem, da bom ponudbo trgovinice sproti polnila.

Sedaj vas lahko obvestim, da sem v ponudbo trgovine vključila tudi montessori materiale za dojenčke – eno delne in tridelne sestavljanke in materiale, ki pri dojenčku pomagajo prebroditi razvojno fazo stalnosti predmeta.

Mogoče ste opazili, da je pri rubriki Dejavnosti dodana nova pinceta, pri Vsakdanjem življenju pa modelčki v obliki številk, ki smo jih doma že preizkusili. Številke smo oblikovali iz slanega testa, kar je res zabaven način spoznavanja številk. Priporočam pa, da jih po umivanju zelo dobro osušite, da ne bi pričeli rjaveti, ker so izdelani iz kovine.

Mnogi ste me tudi spraševali, če bom v ponudbi imela pikala. Sedaj so tu, skupaj s podlogami za pikanje in nekaj lističev za pikanje.

Čopiči za prvo slikanje so spet na zalogi. Valovite sekljače pričakujem v naslednjem tednu. Naročila pa sem tudi vse ostale izdelke, ki so pošli.

Odprla sem tudi novo stran na Facebook omrežju –  Montessori doma SHOP, ki je namenjena obveščanju v zvezi z novostmi o trgovinici. Ne želim namreč bralcev bloga zasuvati s tovrstnimi obvestili. Vabim vas, da stran všečkate. Le tako boste na tekočem z vsemi novostmi glede trgovinice.

Hvala za vašo podporo.

Mojca

4 komentarji

  • Nina

   Vabljeni! 😉

  • montessori doma

   Hvala lepa Nina 🙂 Na vaši strani pa bom tudi jaz našla nekaj zase 🙂

  • Nina

   Zelo vesela sem, da sem odkrila vašo trgovinico. Všečne stvari, bom sigurno kaj naročila. 😉 Lp, Nina.

  • MINEA MACUR

   Pozdravljena ga. Mojca, včeraj sem že nekaj naročila in čakam predračunček. Mi lahko napišete na mail vašo telefonsko, pa z veseljem spet poklepetava 😉
   LP

Zapišite vaš komentar

53 − 43 =