Igrače in pripomočki montessori, ki podpirajo otrokov razvoj

Obiščite spletno trgovinico MONTESSORI DOMA >>

TUKAJ VSTOPI v trgovinico >>

Trgovina Montessori doma

Ko sem kot pedagoginja montessori za svoji hčerki iskala koristne didaktične igrače, ki podpirajo vzgojni princip montessori, sem imela res veliko dela. Zato sem se odločila, da bom vse dobro, kar sem našla, delila z vami. Naredila sem skrben izbor in vam tako prihranila delo, kajti resnično si želim, da bi v poplavi igrač otroci dobili takšne, ki jim pomagajo pri razvojnih potrebah. Otroci ne potrebujejo veliko igrač, tiste, ki jih imajo, pa naj bodo skrbno izbrane in starosti primerne.

Trgovinico z montessori materiali in drugimi izdelki iz naravnih materialov, ki spodbujajo otrokov razvoj od rojstva do šestega leta in še dlje sem odprla leta 2013 in ponudba v njej se stalno dopolnjuje:

KLASIČNI MATERIALI MONTESSORI

Razvila jih je M. Montessori in njeni sodelavci. Uporabljate jih lahko tudi doma.

PRAVI KUHARSKI IN GOSPODINJSKI PRIPOMOČKI

Te materiale je bilo najtežje najti. So ravno prav veliki in težki. Z njimi lahko otroci postanejo aktivni pri vsakdanjih hišnih opravilih.

EDINSTVENI PREDPASNIKI

Skupaj s pedagoginjo montessori, ki dela kot vzgojiteljica v vrtcu montessori sva posebej za mojo trgovinico oblikovali predpasnike za delo v kuhinji.

IZDELKI ZA PREDŠOLSKE OTROKE

Vsi izdelki iz ponudbe so bili preizkušeni v vrtcih montessori, pri nas doma ali pa so bili s strani pedagogov montessori predlagani kot primerni.

ZANIMIVA GLASBILA IN ZVOČILA

Z njimi bodo otroci odkrivali čudovit svet zvoka in glasbe ter se učili rokovati z inštrumenti z vsega sveta.

ROČNO IZDELANI MOBILI

Mobili montessori za dojenčke (plesalci, oktaedri, gobbi mobile) po originalnih načrtih M. Montessori in njenih sodelavcev izdelujejo slovenske pedagoginje montessori.

IZBOR IGRAČ IN PRIPOMOČKOV

Igrače so izbrane v skladu s smernicami montessori, s pripomočki pa lahko otrokom doma pripravite številne dejavnosti montessori (pikalo, pipete, pincete, skodelice …).

Igrače in pripomočki montessori, ki podpirajo otrokov razvoj

Obiščite spletno trgovinico MONTESSORI DOMA >>

TUKAJ VSTOPI V TRGOVINICO >>